0
  e-Billing

Постоиме за да ги носиме новите технологии директно во бизнисите на луѓето, со цел да ги забрзаат, прецизираат и автоматизираат нивните процеси, да ги скратат трошоците и времето, а притоа да ја зголемат заработката.

200+ задоволни клиенти

11+ години искуство

300+ завршени проекти

Што работиме

Алатката без која не се може

ИТ индустријата е навлезена во апсолутно сите други индустрии. Од медицина до градежништво, од спорт до забава, од подготовка до продажба. Сите тие имаат потреба од нашата омилена алатка, наречена софтвер. Кога го имате вистинскиот софтвер, работите ќе Ви бидат побрзи и попрецизни, а самиот бизнис поедноставен.

Технологијата напредува со огромна брзина и многу често се менува. Ова треба да не прави среќни, затоа што новите верзии, ни овозможуваа решавање на се повеќе проблеми.

Според се ова, денес, едно софтверско решение треба да изгледа вака:

 • да биде веб базиран или комбиниран
 • да биде безбеден и лесно надградлив
 • да биде прилагодлив за на мобилен и таблет
 • да има најмалку две датабази, од кои едната во облак
 • да биде пристапен од секаде и во секое време
 • да има пријателски кориснички интерфејс
 • да биде компатибилен со повеќе оперативни системи
 • да биде лесен за навигирање

Неколку чекори до нова веб страница

Правиме веб страни 'од корен'. Од дизајн до функционалност, користејќи ги најновите веб технологии.

Следете го нашиот водич, за да ги најдете оговорите што Ви се потребни во процесот на креирање на веб страница.

 • Одберете го саканиот домен: доменот започнува со www. и неговиот назив треба да ја опишува Вашата компанија, а истовремено да биде лесно запамтив.
 • Одберете го Вашиот хостинг: кога одбирате хостинг, морате да ги земете во предвид големината на веб сајтот и месечната посетеност, која ја очекувате
 • Одберете вид на веб сајт: од мултимедиа до функционалност – главните одлики за тоа како најдобро да се претставите преку новиот веб сајт
За поголем бизнис кредибилитет, повеќе информирани клиенти и поголем пазар.
 • развој и имплементација
 • одржување
 • менаџирање со содржини
 • е-трговија

Дизајнираме, за да се доживее како што треба и лесно да се препознае.

Обработуваме видови, форми и слики за постери, реклами, пакети, и други материјали за принт, како и визуелни и графички информации за весници и магазини.
Нашата мисија е да им помогнеме на нашите клиенти да остварат раст преку маркетинг и продажба. Бараме начин да ги обединиме маркетингот и продажбата, со цел да овозможиме поуникатно искуство на купувачите, а со тоа да го зголемеме растот на нашите клиенти.
 • Идентитет на бренд
 • Ребрендирање
 • Дизајн на лого
 • Дизајн на канцелариски материјал
 • Дизајн за принт
 • Дизајн на амбалажи

Што претставува професионалното хостинг решение за Вашиот бизнис

ПРОФЕСИОНАЛНИ Е-ПОШТИ
 • Webmail (пристап до е-пошта преку било кој пребарувач)
 • IMAP или POP3 (избор за дојдовен сервер за е-пошта)
 • SMTP
 • Подесување на е-пошта на било кој паметен телефон
 • Голема заштита од Spam пораки (Spam Assassin)
БРЗИ И ОПТИМИЗИРАНИ ВЕБ СТРАНИ
 • Веб страните хостирани на нашите сервери, можат да опслужат илјадници посетители дневно (серверите се поврзани на мрежа од 1gbps и користат SSD дискови, за да обезбедат ултра брзина на отворањето на веб страните).
РЕДОВЕН БЕКАП
 • 3 копии се зачувуваат на дневно, неделно и месечно ниво. Доколку се случи проблем, катастрофа или хакерски напад, услугата за поддршка е бесплатна и достапна во секое време.

Им помагаме на брендовите да го однесат на наредното ниво нивното онлајн присуство

Им помагаме на брендовите да го однесат на наредното ниво нивното онлајн присуство и да им се слушне приказната во дигиталната бука.
Ние сме платформа за инфлуенсер маркетинг, посветени да ги поврзуваме брендовите со моќните гласови на социјалните медиуми, за успешно и автентично раскажување на приказната на брендот.

Со растот на платформите за социјални медиуми, некои индивидуалци им станаа лидери на многумина во нашето општестов, па затоа, им беше дадена титулата инфлуенсери. Со нивниот неодолив шарм, уникатни карактери и широк спектар на следачи, инфлуенсерите ја поседуваат можноста да бидат глас на секој бренд или компанија.

 • наплатете ги Вашите содржини на социјалните медиуми
 • што е инфлуенсер маркетинг
 • моќта на социјалните платформи
 • што се инфлуенсери
 • на што е насочено вниманието на твојата публика?
 • како можам да стасам до нив?

Зошто да не одберете нас?

Веруваме во градење на високо-вредносен, значаен, долгорочен однос со нашите клиенти

Горди сме што имаме работено со голем спектар на клиенти од различни индустрии, како што е енергетската, туристичката, спортската, финансиската, владината, здравствената и услужната. Преку ова искуство, имаме развиено огромно разбирање за секој од овие сектори, но продолжуваме да бараме нови начини за решавање на уникатните предизвици на секој од нашите клиенти.

Цениме позитивен и продуктивен однос, над се останато. Се гордееме на партнерствата со организации, кои сакаат да креираат значајни исходи за нивните купувачи и нивната заедница.

Нашиот флексибилен пристап, се прилагодува на секој нов проект. Ги ткаеме нашите дигитални стратегии според Вашите уникатни потреби, фокусирајќи се на развојот на одличното корисничко искуство, што придонесува за Вашите бизнис цели.

Веб дизајн
95%

Javascript
80%

Развој
92%

Маркетинг
84%

Корисничко искуство
95%

Нашиот тим

Македонка Василева
Македонка Василева Веб дизајнер

doni@serafimov.mk

Вања Кочовска
Вања Кочовска Експерт за 3D и визуелни ефекти

vanja.velkova@gmail.com

Васил Певќев
Васил Певќев Маркетинг и менаџмент

pevkjevv@gmail.com

Катерина Грозданова Атанасов
Катерина Грозданова Атанасов Директор на Octo Group

contact@octogroup.co

Благој Митев
Благој Митев Раководител на веб развој

blagoj.mitev@gmail.com

Игор Атанасов
Игор Атанасов Технички директор

atanasov.igor@gmail.com

Данче Серафимова
Данче Серафимова Директор на продажба

dance@serafimov.mk

Илија Серафимов
Илија Серафимов Извршен директор

ilija@serafimov.mk

Нашите партнери