Награди и признанија
Награди и признанија

2-ро место на Сајт на годината (2020)

На годинешната манифестација Сајт на годината, организарина од Media Solutions, а поддржана од Министерство за култура, Серафимов Груп ја доби втората награда во категоријата Најдобар мобилен сајт за 2020...
Конференции и семинари Награди и признанија
Конференции и семинари Награди и признанија

Сребрен партнер на Асоцијација за е-трговија на Македонија

Третата годишна конференција за е-трговија има за цел да го разоткрие и пренесе потенцијалот на е-трговијата, особено во време на глобална пандемија.
Интервјуа
Интервјуа

Посетеноста на е-продавниците е одлична, но, им недостига промоција и рекламирање

Посетеноста на е-продавниците е одлична, но, им недостига промоција и рекламирање, вели Илија Серафимов, основачот на „Серафимов Груп“, компанија која доби грант од Фондот за иновации и развој. Пет...
Конференции и семинари Награди и признанија
Конференции и семинари Награди и признанија

Бронзен партнер на Асоцијација за е-трговија на Македонија

Темата на овогодинешната конференција е „Бизнис раст со е-трговија“. Поттикната од потребите, предизвиците и целите на сегашните и идните е-трговци на пазарот, втората конференција за е-трговија ќе биде со...
Конференции и семинари
Конференции и семинари

Прва годишна конференција на Асоцијација за е-трговија на Македонија

Првата годишна македонска конференција за е-Трговија имаше за цел да ги донесе на едно место клучните фигури во овој сектор за да се поврзат, состанат и да споделат знаења и...
Call Now Button