fbpx
shërbimet tona

Sjellja e teknologjive të reja në
ndihmoni biznesin tuaj.

Klientët tanë thanë

Çfarë thanë klientët tanë
Rreth Serafimov GROUP?

“SERAFIMOV GROUP është anëtari ynë në Asociacionin për e-commerce të Maqedonisë dhe duke ndjekur trendet më të fundit në tregtinë elektronike kanë treguar një kontribut të rëndësishëm në zhvillimin e e-commerce duke ndërtuar e-shope të reja për shumë biznese”.

Viktor Stojkovski
Sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës Maqedonase të Tregtisë elektronike
WordPress and WHMCS integration by i-Plugins