fbpx
ERP Software

Pantheon
Shndërroni të dhënat në fitim

Përmirësoni efikasitetin, fitoni kontrollin dhe përmbushni qëllimet tuaja. Duke përdorur softuerin e biznesit që mbështet rritjen e kompanisë suaj, ju mund t’i ktheni të dhënat në fitim!

+
Klientë aktivë
01
eBiznesi

Bëjeni biznesin tuaj më të shpejtë, më të adaptueshëm dhe më të thjeshtë.

02
e-Dokumentacioni

DMS juaj është depoja e dokumentacionit të kompanisë suaj.

03
Postimi elektronik

Thuaj lamtumirë futjes manuale të të dhënave!

04
Rezervimi

Bazat e të dhënave tuaja janë të siguruara dhe bëni biznes pa shqetësime.

Krahasoni veçoritë

Lite
Lite

EUR 29.99

Paketa mujore

 • Pantheon to WooCommerce
 • Product Image
 • Product Title
 • Product SKU
 • Categories
 • Subcategories
 • Stock
 • Price
 • Sale Price
Basic
Basic

EUR 49.99

Paketa mujore

 • Pantheon to WooCommerce
 • Product Image
 • Product Title
 • Product SKU
 • Categories
 • Subcategories
 • Stock
 • Price
 • Sale Price
 • Brand
 • Avaliability
 • WooCommerce to Pantheon
 • Partners
 • Pro-invoice
Professional
Professional

EUR 99.99

Paketa mujore

 • Pantheon to WooCommerce
 • Product Image
 • Product Title
 • Product SKU
 • Categories
 • Subcategories
 • Stock
 • Price
 • Sale Price
 • Brand
 • Avaliability
 • WooCommerce to Pantheon
 • Partners
 • Pro-invoice
 • Additional Options
 • Variable Products
 • Attributes
 • Custom Calculations

Shiko disa nga
Punimet tona!

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins