Çmime dhe mirënjohje

Grant nga Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik

We are proud of the decision of the Fund for Innovation and Technological Development, which from a total of 546 applications received for the call #KREATON, among 16 selected solutions , zgjodhi të financojë projektin tonë E ardhmja është “e”, me një grant prej 10,000 euro.
Për ne në Serafimov Group, ky është një tjetër konfirmim se jemi në rrugën e duhur dhe një motiv shtesë për të ecur përpara. Thank you to everyone at #FITR, si dhe komisionit të përbërë nga UNDP MK, UNICEF MK, Ambasada e Zvicrës në Maqedoninë e Veriut dhe Oda Ekonomike e TIK MASIT.