fbpx
кои сме ние

Ние сме во мисија да
му помогнеме на вашиот бизнис

SERAFIMOV Group е компанија водена од вредност посветена на зајакнување на нашите клиенти.

Горди сме што работевме со разновиден опсег на клиенти од различни индустрии, како што се енергетиката, туризмот, спортот, финансиите, владата, здравствените и професионалните услуги. Преку ова искуство, развивме богато разбирање за секој сектор, но постојано развиваме нови начини за решавање на уникатните предизвици на нашите клиенти.

Јавете ни се.

promo video
Зошто да не изберете нас

Ние веруваме во градење на висока вредност, значајни, долгорочни односи со нашите клиенти.

Нашиот флексибилен пристап се прилагодува на секој нов проект. Ние ги приспособуваме нашите дигитални стратегии на вашите уникатни потреби, фокусирајќи се на развивање одлични кориснички искуства кои ги исполнуваат вашите деловни цели.

Development 95%
Web Design 91%
eCommerce 93%
Domains and Hosting 90%
Ова е причата зошто ние постоиме

Донесување нови технологии во вашиот бизнис, со цел да се забрза, прецизно и автоматизира, да се подигне нивото, да се намалат трошоците и времето и да се зголеми заработката .

arrow
150+
Satisfied Clients

arrow
12+
Years of Experience

300+
Completed Projects

Што правиме

Донесување нови технологии за да му помогнете на вашиот бизнис.

Алатката без која е невозможно

ИТ индустријата навлезе во апсолутно секоја друга индустрија. Од медицина до градежништво, од спорт до забава, од производство до продажба. На сите им треба нашата омилена алатка, наречена софтвер. Кога има вистински софтвер, работите стануваат побрзи и попрецизни, а самиот бизнис е полесен.
Технологијата напредува со огромна брзина и често се менува. Ова треба да не радува бидејќи новите верзии ни овозможуваат да решиме многу проблеми.
Според тоа, едно софтверско решение во моментот треба да изгледа вака: да биде веб-базирана или комбинирана да биде безбеден и лесно да се надградува да биде прилагодлив за мобилен и таблет да има најмалку две бази на податоци, од кои едната е на облак да обезбеди пристап од секаде во секое време да имате пријателски кориснички интерфејс да биде компатибилен со повеќе оперативни системи да биде лесен за навигација

A few steps to a new web site

Making web pages ‘from scratch’. From design to functionality, using the latest web technologies.

Follow our guide to find the answers you need in the process of creating a web site.

 • Choose your domain: domain is what starts at www. and its name must reflect your company, and at the same time be easy to remember the creation of a web site
 • Choose your hosting: when choosing hosting, you must consider the size of the website and the monthly attendance you expect
 • Choose the type of website: from multimedia to functionality – the main decision on how to present your business through the new web site

For bigger business credibility, more informed clients and customers and a bigger market.

 • development and implementation
 • maintenance
 • content management
 • eCommerce

We design that’s to be experienced in an instant is the easiest to recognize.

We arrange type, form, and image on posters, advertisements, packages, and other printed matter, as well as information visualizations and graphics for newspapers and magazines.

Our mission is to help our clients achieve growth through marketing and sales. We seek to unify the marketing and sales journey to deliver a more remarkable buyer experience and, ultimately, drive growth for our clients.

 • Brand Identity
 • Rebranding
 • Logo Design
 • Stationery Design
 • Print Design
 • Packaging Design

What does a professional hosting solution mean for your business

PROFESSIONAL EMAIL ADDRESSES

 • Webmail (access to email addresses through any browser)
 • IMAP or POP3 (choice of incoming mail server)
 • SMTP
 • Setting email addresses to any smart phone
 • Big protection from spam messages (Spam Assassin)
 

FAST AND OPTIMIZED WEBSITE

 • The website hosted on our servers can withstand thousands of visitors per day (servers connected to a 1gbps network, using SSD drives enabling ultra fast site opening).
 

REGULAR BACKUP

 • Three copies are kept on a daily, weekly and monthly basis.If a problem, disaster, hacking, occurs this service is free and available at any time.

What is Web Development?

At their core, keywords are one of — if not the most — single important component of a successful SEO campaign. Keywords refer to the words typed into a search box – be it on Google, Bing, or Yahoo. However, there is much more to keywords than just that.

The keywords typed into a search box reveal certain details about customers and how they go about searching for things. Knowing this, it’s important to target keywords that mimic your customer’s minds and search tendencies.

We help brands level up their online presence

We help brands level up their online presence and get their story heard in the digital noise.

We are an influencer marketing platform dedicated to connecting brands with social media power-voices for successful and authentic brand storytelling.

With the uprise of social media platforms, some individuals have become leaders to many in our society, thus, they were given the title influencers. With their irresistible charm, unique personalities and a wide range of followers, influencers possess the ability to be the voice of any brand or company.

 • monetizing your content on social media
 • what is influencer marketing
 • the power of social platforms
 • what are influencers
 • where is your audience attention?
 • how can you reach out to them?
врвни професионалци

Запознајте го нашиот тим

Ако имавме „таен сос“, тоа ќе беа нашите прекрасни луѓе.
Имаме само професионален тим!

Ilija <br data-recalc-dims=SERAFIMOV">

Ilija
SERAFIMOV

Chief Executive Officer
Dance <br data-recalc-dims=SERAFIMOVA">

Dance
SERAFIMOVA

Chief Sales Officer
Blagoj <br data-recalc-dims=MITEV">

Blagoj
MITEV

Head of Web Development
Emilija <br data-recalc-dims=MITOVSKA
">

Emilija
MITOVSKA

Full Stack Developer
Makedonka <br data-recalc-dims=VASILEVA">

Makedonka
VASILEVA

Web Designer
Our Clients Said

Што рекоа нашите клиенти
За Serafimov GROUP

“SERAFIMOV Group е наш ДОВЕРЛИВ и КРЕАТИВЕН технолошки партнер за веб развој. Уживавме да работиме со нив и ги сметаме за стратешки деловен партнер. Во претходните години, нашите компании реализираа листа на проекти во Македонија, Косово и Албанија, обезбедувајќи им на нашите клиенти квалитетни софтверски производи како што се е-продавници, деловни софтверски решенија, електронска наплата, веб-страници. Ако треба да го опишам нашиот партнер со збор, тогаш ќе користам: КРЕАТИВНОСТ“

Sasho Jovanovski
InCom’s Managing Partner
WordPress and WHMCS integration by i-Plugins