fbpx

SHËRBIMET TONA

Gjëra të mahnitshme që bëjmë këtu

Zhvillimi i një softueri

Çojeni biznesin tuaj në një nivel tjetër, me sa më shumë procese që mundeni automatikisht.

Përmirësojeni në një dyqan në internet

Faqja juaj e internetit po funksionon mirë? Gjithnjë e më shumë vizita çdo ditë? Është koha për të përmirësuar.

Shkoni në tregtinë elektronike

Bëjeni biznesin tuaj të ndihet i kursyer dhe profesional ndërkohë që ju ofroni klientëve tuaj pagesa me kartë.

Ndërtimi i një faqe interneti

Lëreni botën të jetë e vetëdijshme për ekzistencën tuaj. Dhe mos e bëni vetëm atë. Bëje siç duhet.

Merrni atë në re!

Ju mund të regjistroni domenin dhe hostin tuaj të preferuar dhe të ndiheni të sigurt për të dhënat tuaja.

Më shumë sesa thjesht dizajn

Djali ynë është shumë më tepër se një dizajner grafik. Ai është një magjistar. Dhe ai është shumë i mirë në këtë.

rreth nesh

Duke u rritur së bashku me
Serafimov GROUP

Më shumë se 12 vjet Serafimov GROUP po ndihmon kompanitë të arrijnë qëllimet e tyre të automatizimit.

Sjellja e teknologjive të reja në bizneset e njerëzve,përpërshpejtuar, saktësuar dhe automatizuar, përngritur nivele, përtë ulur kostot dhe kohën dhe për të rritur fitimet e tyre, kjo është arsyeja pse ne ekzistojmë.

Na telefononi.

+
KLIENTË TË GEZUAR

Po ashtu eshte. Dhe ata nuk janë vetëm klientë për ne. Ata janë miqtë tanë.

+
VITE EKSPERIENCE

Dhe ne po evoluojmë çdo ditë. Ashtu siç bën teknologjia.

+
PROJEKTET E KRYERA

Ne jemi krenarë për secilin prej tyre dhe jemi gati për më shumë.

Klientët tanë thanë

Çfarë thanë klientët tanë
About Serafimov GROUP?

“Pasi kalova me biçikletë nëpër kompani të shumta të zhvillimit të ueb-it dhe pa asnjë rezultat, më në fund takova Serafimov GROUP. Zgjedhja për të punuar me ta është një nga vendimet më të mira të investimit të biznesit që kam marrë ndonjëherë.”

Aleksandar Tushev
GARMIN Macedonia
historitë tona

Lajmet dhe përditësimet më të fundit

Ku kemi qenë, çfarë kemi bërë, çfarë kemi thënë për çfarë, nja dy çmime, disa njohje. Qëndroni të sintonizuar!

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins