Çmime dhe mirënjohje

Partner i argjendtë i Shoqatës Maqedonase për E-commerce

Konferenca vjetore maqedonase e tregtisë elektronike po sjell palët kryesore të interesuara në një vend për t’u lidhur, takuar dhe shkëmbyer njohuri dhe përvojë.

Call Now Button