fbpx
нашите проекти

Погледнете некои од нашите дела
и Case Studies за клиенти

задоволни клиенти

Што велат за
SERAFIMOV Group?

Sasho Jovanovski
SERAFIMOV Group е наш ДОВЕРЛИВ и КРЕАТИВЕН технолошки партнер за веб развој. Уживавме да работиме со нив и ги сметаме за стратешки деловен партнер. Во претходните години, нашите компании реализираа листа на проекти во Македонија, Косово и Албанија, обезбедувајќи им на нашите клиенти квалитетни софтверски производи како што се е-продавници, деловни софтверски решенија, електронска наплата, веб-страници. Ако треба да го опишам нашиот партнер со збор, тогаш ќе користам: КРЕАТИВНОСТ
Sasho Jovanovski
InCom’s Managing Partner
Viktor Stojkovski
SERAFIMOV GROUP е наш член во Асоцијацијата за е-трговија на Македонија и следејќи ги најновите трендови во е-трговијата покажаа значаен придонес во развојот на е-трговијата преку градење на нови е-продавници за многу бизниси.
Viktor Stojkovski
Secretary General of the Macedonian e-Commerce Association
Jovan Bitoljanu
SERAFIMOV Groupе одличен избор доколку сакате вашиот бизнис да расте. Тие ни помогнаа да постигнеме силно онлајн присуство и со нетрпение очекуваме идни соработки со нив.
Jovan Bitoljanu
Co-owner of BUNKER Comic Book Store
Biljana Shijakovska
Професионален, ефективен и креативен тим на кој можете да се потпрете за да расте вашиот бизнис. Едноставни за работа и соработка, нашите долгогодишни партнери - Serafimov Group.
Biljana Shijakovska
CEO / MKhost
Vlado Cvetkovski
Со нашите партнери Serafimov Group ја создадовме алатката e-Kreddy, со која буквално го менуваме начинот на онлајн купување, не само во Македонија, туку и во Босна и Херцеговина, Србија, Молдавија, а наскоро и во многу други земји.
Vlado Cvetkovski
Director of POS of the Balkan Region, Digital Finance International

Подготвени за разговор
За вашиот проект!

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins