fbpx
projektet tona

Shikoni disa nga punimet tona
dhe Studime të Rasteve për Klientët

klientë të kënaqur

Çfarë Ata
Thuaj Rreth
SERAFIMOV Group?

Sasho Jovanovski
SERAFIMOV Groupështë partneri ynë i BESUESHËM dhe KREATIV i teknologjisë së zhvillimit të uebit. Ne kemi shijuar punën me ta dhe i konsiderojmë ata një partner strategjik biznesi. Në vitet e mëparshme, kompanitë tona kanë realizuar një listë të projekteve në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri, duke u ofruar klientëve tanë produkte cilësore softuerike si e-shope, zgjidhje softuerike biznesi, faturim elektronik, ueb faqe. Nëse më duhet ta përshkruaj partnerin tonë me një fjalë, atëherë do të përdor: KREATIVITET
Sasho Jovanovski
InCom’s Managing Partner
Viktor Stojkovski
SERAFIMOV GROUP është anëtare e jonë në Asociacionin për e-commerce të Maqedonisë dhe duke ndjekur trendet e fundit në e-commerce kanë treguar një kontribut të rëndësishëm në zhvillimin e e-commerce duke ndërtuar e-shope të reja për shumë biznese.
Viktor Stojkovski
Secretary General of the Macedonian e-Commerce Association
Jovan Bitoljanu
SERAFIMOV Groupështë një zgjedhje e shkëlqyer nëse dëshironi që biznesi juaj të rritet. Ata na kanë ndihmuar të arrijmë një prani të fortë në internet dhe ne presim me padurim bashkëpunime të ardhshme me ta.
Jovan Bitoljanu
Co-owner of BUNKER Comic Book Store
Biljana Shijakovska
Një ekip profesional, efektiv dhe krijues ku mund të mbështeteni për zhvillimin e biznesit tuaj. Të thjeshtë për punë dhe bashkëpunim, partnerët tanë afatgjatë - Serafimov Group.
Biljana Shijakovska
CEO / MKhost
Vlado Cvetkovski
Me partnerët tanë Serafimov Group krijuam veglën e-Kreddy, me të cilën ne fjalë për fjalë ndryshojmë mënyrën e blerjeve online, jo vetëm në Maqedoni, por edhe në Bosnje dhe Hercegovinë, Serbi, Moldavi dhe së shpejti edhe në shumë vende të tjera.
Vlado Cvetkovski
Director of POS of the Balkan Region, Digital Finance International

Gati për të folur
Rreth projektit tuaj!

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins