fbpx
kredi afatshkurter

e-Kreddy
Blerje në internet pa kujdes

Produkti ynë më i ri e-Kreddy ju mban të sigurt, ndërsa jeni duke bërë blerje nga shtëpia, le të paguani me këste dhe do t’jua marrë produktin në derë me transport falas!

e-Kreddy është një mënyrë pagese kredie afatshkurtër për të bërë blerje online pa kujdes dhe në vend që të paguani në çast, ju lejon të paguani për një periudhë nga 3 deri në 36 muaj.

+
Klientë aktivë
01
Aplikacion

Aplikoni për një kredi të shpejtë dhe merrni miratimin në internet.

02
Koha e miratimit

Miratimi dhe pagesa në të njëjtën ditë pune.

03
Dokumentet e nevojshme

Dokumentacioni minimal.

04
Kostot e tjera

Nuk ka kosto të tjera apo të fshehura.

Shiko disa nga
Punimet tona!

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins