fbpx
pagesat e sigurta

i-Pay
Lidhësi juaj i bankës

Produkti ynë është një zgjidhje që lidh dyqanet e internetit të bazuara në WooCommerce dhe bankat që marrin pagesa përmes CaSys International. Produkti është 100% i sigurt, sepse nuk ruan asnjë informacion të të dhënave personale dhe vetëm ridrejton pagesat nga dyqanet e internetit të WooCommerce në portën e pagesave cPay të CaSys International. Bankat që përdorin portën e pagesave cPay në Maqedoni janë Uni Bank AD Skopje, Stopanska Banka AD Skopje dhe Komercijalna Banka AD Skopje.

+
Klientë aktivë
01
Easy Zbatimi

Disa minuta janë duke qëndruar midis instalimit dhe aktivizimit të shtojcës.

02
Cilat banka

Uni Bank AD Skopje, Stopanska Banka AD Skopje and Komercijalna Banka AD Skopje.

03
Nuk ka të dhëna personale

Shtojca nuk ruan asnjë lloj informacioni të të dhënave personale.

04
Ridrejton

Ai vetëm ridrejton kërkesat e pagesave nga dyqani në internet në portën e pagesës.

Shiko disa nga
Punimet tona!

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins