fbpx
Sinkronizimi i produkteve dhe porosive

iCommerce
Dyqani i plotë automatik në internet

Produkti ynë po krijon sinkronizim të dyanshëm midis dyqanit tuaj të internetit WooCommerce dhe softuerit tuaj ERP Pantheon. Ai po sinkronizon produktet nga Pantheon në dyqanin e internetit WooCommerce, dhe gjithashtu, porositë nga dyqani në internet WooCommerce në Pantheon ERP, duke ju dhënë dyqanin elektronik plotësisht të automatizuar që ju nevojitet.

+
Klientë aktivë
01
Nuk ka më shumë detyra të dyfishta

Tani mund të harroni futjen manuale të produkteve tuaja në dyqanin tuaj të internetit.

02
Procesi automatik

Automatizoni procesin dhe importoni produktet direkt nga Pantheon.

03
Regjistrimi i porosive

Every new order that is made by a Customer is getting registered into the Pantheon database.

04
Menaxhimi i aksioneve

Stoku juaj kontrollohet dhe përditësohet çdo 15 minuta.

Si funksionon softueri i iCommerce Sync

arrow
01
iCommerce_Pantheon
Pantheon

Produktet importohen direkt nga baza e të dhënave PANTHEON

arrow
02
icommerce_eshop_
iCommerce

Sistemi kujdeset për Produktet e importuara dhe i ruan ato

03
iCommerce_Integration
Web Shop

Klienti mund të shfletojë produktet në internet dhe të bëjë një porosi

arrow
04
iCommerce_Payment
Payment

Klienti mund të kryejë pagesën me kartë krediti ose transfertë bankare

arrow
05
icommerce_eshop_
iCommerce

Sistemi e çon pagesën dhe përpunon në Pantheon

06
iCommerce_Pantheon
Pantheon

Pantheon merr dhe përpunon bilancin e Klientit

Sa kushton softueri i iCommerce Sync

Lite
Lite

EUR 29.99

Paketa mujore

 • Pantheon to WooCommerce
 • Product Image
 • Product Title
 • Product SKU
 • Categories
 • Subcategories
 • Stock
 • Price
 • Sale Price
Basic
Basic

EUR 49.99

Paketa mujore

 • Pantheon to WooCommerce
 • Product Image
 • Product Title
 • Product SKU
 • Categories
 • Subcategories
 • Stock
 • Price
 • Sale Price
 • Brand
 • Avaliability
 • WooCommerce to Pantheon
 • Partners
 • Pro-invoice
Professional
Professional

EUR 99.99

Paketa mujore

 • Pantheon to WooCommerce
 • Product Image
 • Product Title
 • Product SKU
 • Categories
 • Subcategories
 • Stock
 • Price
 • Sale Price
 • Brand
 • Avaliability
 • WooCommerce to Pantheon
 • Partners
 • Pro-invoice
 • Additional Options
 • Variable Products
 • Attributes
 • Custom Calculations

Shiko disa nga
Punimet tona!

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins