fbpx

Një platformë fleksibël, me burim të hapur e-commerce. E ndërtuar në WordPress.

Gjërat e para në fillim

Vendimet e para që duhet të merrni kur krijoni një dyqan kanë të bëjnë me dizajnin e faqes kryesore, menutë, strukturën e faqes dhe opsionet e pagesës dhe transportit. Nëse keni një faqe WordPress, gjithçka është thjesht më e lehtë!

Liria dhe Burimi i Hapur

WooCommerce është me burim të hapur, që do të thotë se ju keni pronësinë e plotë të dyqanit tuaj. Falë një API REST, WooCommerce është fleksibël dhe i shkallëzuar dhe integrohet me pothuajse çdo shërbim. Të dhënat e dyqanit janë të aksesueshme kudo, në çdo kohë dhe 100% të sigurta. Ndërtoni dyqanin tuaj në mënyrën tuaj.

Menaxhoni porositë në lëvizje

E ndërtuar në WordPress, paneli i WooCommerce është një ndërfaqe e njohur për menaxherët e dyqaneve për të përditësuar produktet dhe për të përmbushur porositë. Kurseni kohë me llogaritjet e automatizuara të taksave, tarifat e drejtpërdrejta të transportitnga operatorët kryesorë, opsionet për të printuar etiketa në shtëpi dhe aplikacionin celular për iOS dhe Android.

Shitet Çdo gjë

Nga produktet e thjeshta fizike dhe takimet deri te përmbajtjet dixhitale vetëm për anëtarët, mund të shesësh gjithçka me WooCommerce. Lërini klientët të zgjedhin nga variacionet e pafundme të produkteve, opsionet e abonimit, artikujt e vetëm ose paketat.

Përmirësoni dyqanin tuaj

Tregu zyrtar i WooCommerce ka qindra shtesa falas dhe me pagesë që shtojnë veçori dhe funksionalitet në dyqanin tuaj. Ngapërmirësimet e dyqaneve te integrimet e marketingut, shumëkanalet dhe pikat e shitjes, zgjeroni dyqanin tuaj ndërsa nevojat dhe buxheti juaj rriten.

Përmbajtja dhe Tregtia

Blocks WooCommerce ju lejojnë të zgjidhni dhe shfaqni produktet në një mënyrë modulare. Shtoni produktet më të shitura, të vlerësuarat më të mira, produkte të reja, produkte në shitje, produkte nga kategori specifike ose produkte të zgjedhura me dorë në çdo faqe ose postim në faqen tuaj.

Tregoni dyqanin tuaj

Rritni shitjet duke renditur produktet në Google Shopping, duke promovuar dyqanin tuaj në Facebook ose duke dërguar email klientëve me Mailchimp. Ndiqni dhe raportoni për përpjekjet tuaja të marketingut me Google Analytics.

Shitet në botë

Bëjeni dyqanin tuaj më miqësor ndaj klientit me përmbajtje shumëgjuhëshe dhe çmime në monedha të shumta. WooCommerce është përkthyer 100% në 24 gjuhë, duke përfshirë danezisht, ukrainisht dhe persisht. Ngjashëm me WordPress, ne jemi të përkushtuar të jemi një platformë gjithëpërfshirëse dhe globale..

Shto Jetpack

Përdorni Jetpack për të siguruar faqen tuaj me hyrje të vërtetuara të klientëve, për të parandaluar sulmet e padëshiruara dhe brutale dhe për të rritur shpejtësinë. Ju gjithashtu merrni kopje rezervë, alarme për kohë joproduktive dhe shërbime tatimore dhe transporti.

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins