fbpx
нашите услуги

Донесување нови технологии за да му
помогнетме на вашиот бизнис.

web_design
Web Development

Websites & Shops

e-Billing 2.0
Software

E-billing 2.0

iCommerce
Ecommerce

iCommerce

Нашите клиенти рекоа

Што рекоа нашите клиенти
За Serafimov GROUP?

“SERAFIMOV GROUP е наш член во Асоцијацијата за е-трговија на Македонија и следејќи ги најновите трендови во е-трговијата покажаа значаен придонес во развојот на е-трговијата преку градење на нови е-продавници за многу бизниси.”
Viktor Stojkovski
Secretary General of the Macedonian e-Commerce Association
WordPress and WHMCS integration by i-Plugins