fbpx
faturimi automatik

eBilling 2.0
Faturimi automatik

Produkti ynë do të sinkronizojë faturat tuaja në baza ditore dhe t’ua dërgojë ato klientëve tuaj. Pas kësaj, ai do të fillojë t’u dërgojë atyre njoftime me email për pagesat e duhura dhe njoftime falënderimi me email kur të merret një pagesë. Gjithashtu, ai ofron një aplikacion ueb ku klientët tuaj mund të identifikohen dhe të shikojnë historinë e faturave nga ju, me opsione për t’i paguar ato me kartë ose transfertë bankare. 

+
Klientë aktivë
01
Zgjidhje pa letër

Tani mund të harroni letrën, printimin, nënshkrimin dhe dërgimin e faturave.

02
Procesi automatik

Automatizoni procesin dhe dërgoni me e-mail faturat.

03
Njoftim i vonuar

Njoftoni klientët me e-mail për pagesat e vonuara të faturave të gjeneruara.

04
Pagesa e suksesshme

Dërgimi i një njoftimi me email falenderimi pas pagesës së suksesshme.

Si funksionon softueri i automatizuar i faturimit

arrow
01
eBilling_process_icons_1
Pantheon

Faturat importohen direkt nga baza e të dhënave PANTHEON

arrow
02
eBilling_process_icons_2
E-billing 2.0

Sistemi kujdeset për Faturat e importuara dhe i ruan ato

03
eBilling_process_icons_3
Client

Klienti mund të identifikohet dhe të shikojë paraprakisht Faturën e krijuar

arrow
04
eBilling_process_icons_5
Payment

Klienti mund të kryejë pagesën me kartë krediti ose transfertë bankare

arrow
05
eBilling_process_icons_2
E-billing 2.0

Sistemi e çon pagesën dhe përpunon në Pantheon

06
eBilling_process_icons_1
Pantheon

Pantheon merr dhe përpunon bilancin e Klientit

Shiko disa nga
Punimet tona!

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins