Uncategorized
Uncategorized

Çmimi i dytë për faqen e vitit (2020)

Në evenimentin e sivjetshëm për Faqen e vitit, organizuar nga Media Solutions, dhe mbështetur nga Ministria e Kulturës, Serafimov Group fitoi çmimin e dytë në kategorinë Webiste më e...