fbpx
автоматска наплата

eBilling 2.0
Автоматски Billing

Нашиот производ ќе ги синхронизира вашите фактури на дневна основа и ќе ги испраќа до вашите клиенти. После тоа, ќе почне да им испраќа е-пошта известувања за доспеани плаќања и известувања за е-пошта за благодарност кога ќе се прими уплата. Исто така, обезбедува веб-апликација каде што вашите клиенти можат да се логираат и да ја видат историјата на фактурите од вас, со опции за нивно плаќање со картичка или банкарски трансфер.

+
Активни клиенти
01
Решение без хартија

Сега можете да заборавите на хартија, печатење, потпишување и испраќање фактури.

02
Автоматски процес

Автоматизирајте го процесот и испратете ги фактурите преку е-пошта.

03
Задоцнето известување

Известете ги клиентите по е-пошта за задоцнети плаќања на генерираните фактури.

04
Успешно плаќање

Испраќање на е-пошта известување за благодарност по успешното плаќање.

Како работи софтверот за автоматска наплата

arrow
01
eBilling_process_icons_1
Pantheon

Фактурите се увезуваат директно од базата на податоци PANTHEON

arrow
02
eBilling_process_icons_2
E-billing 2.0

Системот се грижи за увезените Фактури и ги складира

03
eBilling_process_icons_3
Client

Клиентот може да се најави и да ја прегледа генерираната фактура

arrow
04
eBilling_process_icons_5
Payment

Клиентот може да изврши плаќање со кредитна картичка или банкарски трансфер

arrow
05
eBilling_process_icons_2
E-billing 2.0

Системот го носи плаќањето и процесира во Pantheon

06
eBilling_process_icons_1
Pantheon

Pantheon го прима и обработува билансот на Клиентот

Види некои од
Нашите дела!

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins