fbpx
безбедни плаќања

i-Pay
Вашиот банкарски конектор

Нашиот производ е решение што ги поврзува веб-продавниците базирани на WooCommerce и банките кои примаат плаќања преку CaSys International. Производот е 100% безбеден, бидејќи не складира никакви лични податоци и само ги пренасочува плаќањата од веб-продавниците на WooCommerce кон портата за плаќање cPay на CaSys International. Банките кои го користат порталот за плаќање cPay во Македонија се Уни банка АД Скопје, Стопанска банка АД Скопје и Комерцијална банка АД Скопје.

+
Активни клиенти
01
Лесна имплементација

Помеѓу инсталацијата и активирањето на приклучокот стојат неколку минути.

02
Кои банки

Уни банка АД Скопје, Стопанска банка АД Скопје и Комерцијална банка АД Скопје.

03
Нема лични податоци

Приклучокот не складира какви било информации за лични податоци.

04
Пренасочувања

Само ги пренасочува барањата за плаќања од веб-продавницата до порталот за плаќање.

Види некои од
Нашите дела!

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins