fbpx
Синхронизација на производи и нарачки

iCommerce
Целосна автоматска веб-продавница

Нашиот производ воспоставува двонасочна синхронизација помеѓу вашата веб-продавница WooCommerce и вашиот софтвер Pantheon ERP. Ги синхронизира производите од Pantheon до веб-продавницата WooCommerce, а исто така и нарачките од веб-продавницата WooCommerce со Pantheon ERP, давајќи ви ја целосно автоматизираната електронска продавница што ви треба.

+
Активни клиенти
01
Нема повеќе двојни задачи

Сега можете да заборавите на рачно вметнување на вашите производи во вашата веб-продавница.

02
Автоматски процес

Автоматизирајте го процесот и увезете ги производите директно од Pantheon.

03
Регистрација на нарачки

Секоја нова нарачка што ја прави клиент се регистрира во базата на податоци на Pantheon.

04
Управување со акции

Вашите акции се проверуваат и ажурираат на секои 15 минути.

Како работи софтверот за синхронизација на iCommerce

arrow
01
iCommerce_Pantheon
Pantheon

Производите се увезуваат директно од базата на податоци PANTEHON

arrow
02
icommerce_eshop_
iCommerce

Системот се грижи за увезените Производи и ги складира

03
iCommerce_Integration
Web Shop

Клиентот може да ги прелистува Производите онлајн и да направи нарачка

arrow
04
iCommerce_Payment
Payment

Клиентот може да изврши плаќање со кредитна картичка или банкарски трансфер

arrow
05
icommerce_eshop_
iCommerce

Системот ги презема плаќањата и процесите до Pantheon

06
iCommerce_Pantheon
Pantheon

Pantheon го прима и обработува билансот на Клиентот

Колку чини софтверот за синхронизација на iCommerce

Lite
Lite

EUR 29.99

Месечен пакет

 • Pantheon to WooCommerce
 • Product Image
 • Product Title
 • Product SKU
 • Categories
 • Subcategories
 • Stock
 • Price
 • Sale Price
Basic
Basic

EUR 49.99

Месечен пакет

 • Pantheon to WooCommerce
 • Product Image
 • Product Title
 • Product SKU
 • Categories
 • Subcategories
 • Stock
 • Price
 • Sale Price
 • Brand
 • Avaliability
 • WooCommerce to Pantheon
 • Partners
 • Pro-invoice
Professional
Professional

EUR 99.99

Месечен пакет

 • Pantheon to WooCommerce
 • Product Image
 • Product Title
 • Product SKU
 • Categories
 • Subcategories
 • Stock
 • Price
 • Sale Price
 • Brand
 • Avaliability
 • WooCommerce to Pantheon
 • Partners
 • Pro-invoice
 • Additional Options
 • Variable Products
 • Attributes
 • Custom Calculations

Види некои од
Нашите дела!

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins