fbpx
ERP софтвер

Pantheon
Претворете ги податоците во профит

Подобрете ја ефикасноста, стекнете контрола и исполнувајте ги вашите цели. Користејќи деловен софтвер кој го поддржува растот на вашата компанија, можете да ги претворите податоците во профит!

+
Активни Клиенти
01
е-бизнис

Направете го вашиот бизнис побрз, поприлагодлив и поедноставен.

02
е-Документација

Вашиот DMS е складиште за документација на вашата компанија.

03
е-објавување

Кажете му збогум на рачниот внес на податоци!

04
Резервна копија

Вашите бази на податоци се обезбедени и работат без грижи.

Споредете ги карактеристиките

Lite
Lite

EUR 29.99

Месечен пакет

 • Pantheon to WooCommerce
 • Product Image
 • Product Title
 • Product SKU
 • Categories
 • Subcategories
 • Stock
 • Price
 • Sale Price
Basic
Basic

EUR 49.99

Месечен пакет

 • Pantheon to WooCommerce
 • Product Image
 • Product Title
 • Product SKU
 • Categories
 • Subcategories
 • Stock
 • Price
 • Sale Price
 • Brand
 • Avaliability
 • WooCommerce to Pantheon
 • Partners
 • Pro-invoice
Professional
Professional

EUR 99.99

Месечен пакет

 • Pantheon to WooCommerce
 • Product Image
 • Product Title
 • Product SKU
 • Categories
 • Subcategories
 • Stock
 • Price
 • Sale Price
 • Brand
 • Avaliability
 • WooCommerce to Pantheon
 • Partners
 • Pro-invoice
 • Additional Options
 • Variable Products
 • Attributes
 • Custom Calculations

Види некои од
Нашите дела!

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins