fbpx

Флексибилна платформа за е-трговија со отворен код. Изграден на WordPress.

Првите нешта прво

Првите одлуки што треба да ги донесете при поставувањето продавница се однесуваат на дизајнот на почетната страница, менијата, структурата на страницата и опциите за плаќање и испорака. Ако имате веб-страница на WordPress, сè е едноставно полесно!

Слобода и отворен код

WooCommerce is open source, which means you have complete ownership of your store. Thanks to a REST API, WooCommerce е флексибилен и скалабилен и се интегрира со речиси секоја услуга. Податоците од продавницата се достапни насекаде, во секое време и 100% безбедни. Изградете ја вашата продавница, на вашиот начин.

Управувајте со нарачките во движење

Изградена на WordPress, контролната табла на WooCommerce е познат интерфејс за менаџерите на продавниците за ажурирање на производите и исполнување на нарачките. Заштедете време со автоматизирани пресметки на даноци, стапки за испорака во живо од водечките оператори, опции за печатење етикети дома и мобилната апликација за iOS и Android.

Продадете што било

Од едноставни физички производи и состаноци до дигитални содржини само за членови, можете да продавате сè со WooCommerce. Дозволете им на клиентите да изберат меѓу бескрајните варијации на производи, опции за претплата, единечни ставки или пакети.

Подобрете ја вашата продавница

Официјалниот пазар на WooCommerce има стотици бесплатни и платени екстензии кои додаваат функции и функционалност на вашата продавница. Од подобрувања во продавницата до маркетиншки интеграции, повеќеканални и продажни места, проширете ја вашата продавница како што растат вашите потреби и буџет.

Содржина и трговија

WooCommerce Blocks ви дозволуваат да избирате и прикажувате производи на модуларен начин. Додајте бестселери, најдобро оценети, нови производи, производи на продажба, производи од одредени категории или рачно избрани производи на која било страница или објава на вашата страница.

Пазарирајте ја вашата продавница

Зголемете ја продажбата со наведување производи на Google Shopping, промовирање на вашата продавница на Фејсбук или испраќање е-пошта на клиентите со Mailchimp. Следете и известувајте за вашите маркетинг напори со Google Analytics.

Продадете му на светот

Направете ја вашата продавница попријатна за клиентите со повеќејазична содржина и цените во повеќе валути.WooCommerce е 100% преведен на 24 јазици, вклучувајќи дански, украински и персиски. Слично на WordPress, ние сме посветени да бидеме инклузивна и глобална платформа.

Додадете Jetpack

Користете Jetpack да ја обезбедите вашата страница со автентицирани најавувања на клиенти, да спречите напади со спам и брутална сила и да ја зголемите брзината. Добивате и резервни копии, предупредувања за прекини и даночни и превозни услуги.

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins