fbpx
Интервјуа
Интервјуа

Посетеноста на е-продавниците е одлична, но, им недостига промоција и рекламирање

Посетеноста на е-продавниците е одлична, но, им недостига промоција и рекламирање, вели Илија Серафимов, основачот на „Серафимов Груп“, компанија која доби грант од Фондот за иновации и развој. Пет...
WordPress and WHMCS integration by i-Plugins