Интервјуа Интервјуа
Интервјуа Интервјуа

Нема поважна работа од онлајн присуство

Потребата од квалитетно хостинг решение е задолжително кога станува збор за водењето на професионален онлајн бизнис. На ова мислење е и Илија Серафимов, првиот човек зад Serafimov Group, компанија која...
Некатегоризирано
Некатегоризирано

Посетеноста на е-продавниците е одлична, но, им недостига промоција и рекламирање

Посетеноста на е-продавниците е одлична, но, им недостига промоција и рекламирање, вели Илија Серафимов, основачот на „Серафимов Груп“, компанија која доби грант од Фондот за иновации и развој. Пет...
Call Now Button