НАШИТЕ УСЛУГИ

Неверојатните работи што ги правиме овде

Развој на софтвер

Внесете го вашиот бизнис на следното ниво, со автоматски што повеќе процеси.

Веб продавница

Вашата веб-страница работи добро? Секој ден се повеќе и повеќе посети? Време е да се надополни.

Социјални медиуми

Направете вашиот бизнис да се чувствува свеж секогаш кога објавуваме нешто за вас на социјалните мрежи.

Изработка на веб страници

Нека светот биде свесен за вашето постоење. И немој само да го правиш. Направи го правилно.

Однесете го до облакот!

Можете да го регистрирате вашиот омилен домен и хостинг и да се чувствувате спокојно.

Набавете си инфлуенсер

Овие момци ќе викаат за вас и вашата марка на социјалните медиуми. Тие се многу добри во тоа.

ЗА НАС

Растеме заедно со
СЕРАФИМОВ Груп

Повеќе од 12 години Serafimov GROUP им помага на компаниите да ги постигнат своите цели за брендирање.

Внесување нови технологии во деловните субјекти на луѓето, со цел да се забрзаат, прецизираат и автоматизираат, да се израмнат, да се намалат трошоците и времето и да се зголемат нивните заработувачки, затоа ние постоиме.

+
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Да тоа е точно. И тие не се само клиенти за нас. Тие се наши пријатели.

+
ГОДИНИ ИСКУСТВО

И ние се развиваме секој ден. Исто како што прави технологијата.

+
ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ

Горди сме на секој од нив и подготвени сме за повеќе.

Our Clients Said

Што рекоа нашите клиенти
За СЕРАФИМОВ Груп?

„Откако соработував со повеќе компании за развој на веб и не видов резултати, конечно наидов на Серафимов ГРУП. Изборот да работиме со нив е една од најдобрите одлуки за деловни инвестиции што некогаш сум ги донел “.

Александар Тушев
ГАРМИН Македонија
НАШАТА ПРИКАЗНА

Последни вести и новости

Нашите кампањи го водат вашиот бизнис пред вистинските луѓе во вистинско време за да го зголемат органскиот сообраќај и да го зголемат ангажманот.

Call Now Button