fbpx
Награди и признанија

2-ро место на Сајт на годината (2020)

На годинешната манифестација Сајт на годината, организарина од Media Solutions, а поддржана од Министерство за култура, Серафимов Груп ја доби втората награда во категоријата Најдобар мобилен сајт за 2020 година.

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins