fbpx
Награди и признанија
Награди и признанија

2-ро место на Сајт на годината (2020)

На годинешната манифестација Сајт на годината, организарина од Media Solutions, а поддржана од Министерство за култура, Серафимов Груп ја доби втората награда во категоријата Најдобар мобилен сајт за 2020...
Конференции и семинари Награди и признанија
Конференции и семинари Награди и признанија

Сребрен партнер на Асоцијација за е-трговија на Македонија

Третата годишна конференција за е-трговија има за цел да го разоткрие и пренесе потенцијалот на е-трговијата, особено во време на глобална пандемија.
WordPress and WHMCS integration by i-Plugins