fbpx
Награди и признанија
Награди и признанија

2-ро место на Сајт на годината (2020)

На годинешната манифестација Сајт на годината, организарина од Media Solutions, а поддржана од Министерство за култура, Серафимов Груп ја доби втората награда во категоријата Најдобар мобилен сајт за 2020...
Конференции и семинари Награди и признанија
Конференции и семинари Награди и признанија

Сребрен партнер на Асоцијација за е-трговија на Македонија

Третата годишна конференција за е-трговија има за цел да го разоткрие и пренесе потенцијалот на е-трговијата, особено во време на глобална пандемија.
Конференции и семинари Награди и признанија
Конференции и семинари Награди и признанија

Бронзен партнер на Асоцијација за е-трговија на Македонија

Темата на овогодинешната конференција е „Бизнис раст со е-трговија“. Поттикната од потребите, предизвиците и целите на сегашните и идните е-трговци на пазарот, втората конференција за е-трговија ќе биде со...
WordPress and WHMCS integration by i-Plugins