fbpx
Конференции и семинари Награди и признанија
Конференции и семинари Награди и признанија

Сребрен партнер на Асоцијација за е-трговија на Македонија

Третата годишна конференција за е-трговија има за цел да го разоткрие и пренесе потенцијалот на е-трговијата, особено во време на глобална пандемија.
Конференции и семинари Награди и признанија
Конференции и семинари Награди и признанија

Бронзен партнер на Асоцијација за е-трговија на Македонија

Темата на овогодинешната конференција е „Бизнис раст со е-трговија“. Поттикната од потребите, предизвиците и целите на сегашните и идните е-трговци на пазарот, втората конференција за е-трговија ќе биде со...
Конференции и семинари
Конференции и семинари

Прва годишна конференција на Асоцијација за е-трговија на Македонија

Првата годишна македонска конференција за е-Трговија имаше за цел да ги донесе на едно место клучните фигури во овој сектор за да се поврзат, состанат и да споделат знаења и...
WordPress and WHMCS integration by i-Plugins