fbpx

Уште во 2012 година, кога започна, AllWeb беше обврска на група посветени и деловни луѓе да инвестираат во знаењето за маркетинг во Македонија. Осум години сега го туркаме и обликуваме пазарот, секоја година ги ставаме границите повисоки кога станува збор за квалитетот на содржината и говорниците.

Вклучувајќи ги учесниците од оваа година, сега можеме гордо да кажеме дека достигнавме до „мозочните клетки“ на повеќе од 2.500 луѓе во две земји: Македонија и Албанија, нудејќи им повеќе од 180 различни перспективи и мислења од нашите говорници.

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins