Награди и признанија

Грант од Фонд за иновации и технолошки развој

Горди сме на одлуката на Фонд за иновации и технолошки развој, што од вкупно 546 апликации добиени за повикот #КРЕАТОН, помеѓу 16 избрани решенија, одбра да го финансира и нашиот проект Иднината е “е”, со гранд од 10.000 евра.
За нас во Serafimov Group, ова уште една потврда дека сме на вистинскиот пат и дополнителен мотив за продолжување понатаму. Ви благодариме на сите во #ФИТР, како и на комисијата составена од UNDP MK, UNICEF MK, Embassy of Switzerland in North Macedonia и MASIT ICT Chamber of Commerce.

Call Now Button