Некатегоризирано
Некатегоризирано

2-ро место на Сајт на годината (2020)

На годинешната манифестација Сајт на годината, организарина од Media Solutions, а поддржана од Министерство за култура, Серафимов Груп ја доби втората награда во категоријата Најдобар мобилен сајт за 2020...
Некатегоризирано
Некатегоризирано

3-то место на Сајт на годината 2019

На 17.12.2019 година, на манифестацијата организирана во EU House од страна на Media Solutions за наградата Сајт на годината 2019, Serafimov Group го освои третото место во категоријата Најдобар...
Конференции и семинари Награди и признанија Награди и признанија Награди и признанија Награди и признанија Награди и признанија
Конференции и семинари Награди и признанија Награди и признанија Награди и признанија Награди и признанија Награди и признанија

Бронзен партнер на Асоцијација за е-трговија на Македонија

Темата на овогодинешната конференција е „Бизнис раст со е-трговија“. Поттикната од потребите, предизвиците и целите на сегашните и идните е-трговци на пазарот, втората конференција за е-трговија ќе биде со...
Call Now Button